Festivalinfo

Het festival vindt plaats rondom de brink van Sellingen, aan de Torenstraat.

Parkeren

Parkeren is gratis in het dorp. Dit kan bijvoorbeeld bij het gemeentehuis en daarachter aan de noord-esweg. Parkeren aan de Dominee W. Reindersweg is niet mogelijk.

Plattegrond

Het festival is ingedeeld in 4 pleinen:

  • Place du Coeur: rondom de brink
  • Place de l’Eglise: bij de kerk
  • Place du Tertre: bij De Sprankel
  • Place de l’École: bij MFA De Zuides

Openbaar vervoer

De normale buslijn rijdt in het weekend niet naar Sellingen. In plaats daarvan is het mogelijk om met de hubtaxi te gaan. De hubtaxi kan je brengen naar het busstation in Stadskanaal, de bushalte Centrum in Ter Apel of bushalte Marke in Vlagtwedde (bij Partycentrum Rendering). Hier kun je dan met de bus verder.

De hubtaxi rijdt alleen als je deze telefonisch reserveert. Op de website van hubtaxi lees je welk telefoonnummer je moet bellen. Dit hangt af van de gemeente waaruit je vertrekt. Voor de gemeente Westerwolde, Oldambt, Pekela of Stadskanaal bel je 0800 – 40 20 102. Iedereen kan gebruikmaken van de hubtaxi. Een taxipas is niet nodig. De hubtaxi vraagt per persoon €1,10 instapkosten en €0,20 per kilometer. Een rit tussen Sellingen en Ter Apel kost dan ongeveer 3,30 per persoon. Een OV-chipkaart of abonnement is niet geldig in de hubtaxi. Lees meer informatie op www.hubtaxi.nl.

Facebook
Instagram