Inschrijving start op 1 februari 2024

Kunstenaars kunnen zich vanaf 1 februari weer aanmelden voor de 31e editie van Montmartre Sellingen op 13 juli 2024. Lees eerst de voorwaarden en vul dan het aanmeldformulier in. 

Aanmelden gaat als volgt:  

1. Vul je persoonsgegevens en contactgegevens in.

2. Vul in of je een kraam wilt of een standplaats (zonder kraam) en of je elektriciteit bij je plek wilt. 

3. Kies de kunstvorm die het beste past bij je werk.

4. Heb je een website, Facebook- of Instagrampagina waarop jouw werk is te zien? Dan kun je een link hier naartoe invullen. Zijn jouw kunstwerken niet online te vinden? Voeg dan vijf foto’s bij van je werk. Zo krijgen wij alsnog een impressie van je werk. 

5. Deelnemers die zich na 1 juni 2024 melden komen op een reservelijst. Mocht er nog plek zijn of vrijkomen dan kun je op het festival staan. Geef aan of je op de reservelijst wilt komen.

6. Bij eventuele opmerkingen kun je bijzonderheden invullen. Bijvoorbeeld of je een extra balk wilt of je naast een andere kunstenaar wilt staan. 

7. Als je het formulier verstuurt krijg je direct een ontvangstbericht in beeld. Je krijgt geen aparte mail hiervoor. 

8.  Je krijgt zo snel mogelijk van ons een e-mail waarin staat of je bent geselecteerd. Als je bent geselecteerd staat ook in deze mail hoe je kunt betalen.

9. Een aantal weken voor Montmartre Sellingen krijg je een e-mail met je standplaatsnummer. Ook staat hierin hoe laat je op het festival wordt verwacht.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Facebook
Instagram